Blogin päivitys on jäänyt kaikessa hässäkässä vähemmälle eikä nyt tiedä mistä kertoisi..

Etelän Erkki muutti elokuun lopussa siispä Siilinjärvelle ja kasvaa kovaa vauhtia. Nyt on menossa vaihe "pelkkää jalkaa" :) Erkistä on kuvia Vilman ja Kertun blogissa, tavoitteena olisi saada itsekin otettua muutama tuoreempi otos poijjaasta!

Elmon kanssa olemme kisanneet elo-syyskuussa aika ahkerasti ja menestystäkin on saavutettu. Elokuun lopussa olimme kesälomareissulla Oulussa ja olin ilmoittanut Elmon kolmeen starttiin Kas:n kisoihin. Lauantain ainoan startin jälkeen vitutus oli korkealla, virheitä ehkä se 15, kontaktit ja kepit oli ongelma.. Sunnuntain eka startti ja virheitä 10, kielto ja keppien aloitus. Tässä vaiheessa vitutus oli todella korkea ja sanoin Miikalle, että kisaamme seuraavan startin ja Varkauden kisat, jonka jälkeen lopetamme koko lajin. Tuli vaan tunne, että miksi jatkaa, kun aina menee joku mönkään vaikka kuinka teet parhaas. Itkukaan ei varmaan ollut kaukana.. Miika tsemppas meidän viimeiselle radalla ja rauhoitti Elmoa, eikä antanut sen haukkua ja kuumua kentän laidalla. No, niinhän siinä sitten kävi, että viimeinen rata oli täydellinen suoritus, miinusaikaa lähes 11s ja voittonolla! Radan jälkeen päätin, että emme ehkä vielä lopetakaan lajia :) Seuraavat kisat olikin sitten Varkauden kisat ja siellä eka rata kaatui puomiin, kun Elmo ei jostain syystä meinannut uskaltaa mennä puomia.. Hyppäsi jopa ylösmenosa kesken alas. Myös muut koirat temppuili puomilla, mikä lie ollut ongelma.. Toinen rata oli hyppyrata, jolla tykitimme uramme toisen nollan kovalla miinusajalla, sij. 2. Pieksämäellä kävimme kokeilemassa onneamme, mutta eka radalta 10 ja toka radalta 5. A:n kontakti oli toisen radan harmitus, mutta minkäs teet.. Viimeistä nollaa siispä jahdataan, vielä on edessä Hupun kisat seuraavana viikonloppuna. Elmon ilmoitin talveksi HuPun talviryhmään, toivottavasti saamme mukavan ryhmän ja vetäjän :)

Allun kanssa olemme treenailleet ahkerasti keppejä ja kontakteja ja  olemme käyneet kesän huppeleissa testaamassa taitojamme. Kaksista viimeistä huppeleista selvisimme 15rv:llä, mikä on loistava suoritus meille! Yleisöltä olemme saaneet paljon kehuja ja positiivista ihmetystä hiljaisesta menostamme :) Kävimme myös parisen viikkoa sitten tasokokeessa, jonka läpäisy vaaditaan kisavalmiiden/kisaavien ryhmään pääsemiseksi. Allu toimi kuin unelma, otti kontaktit, ja vaikka kepeillä tuli hieman ongelmia, läpäisimme kokeen! Voi sitä fiilistä! Allun ilmoitin koirakoulu Acen treeniryhmään talveksi, odotamme nyt paikkaa ryhmästä.

Kisa- ja treenitaukoa tulee molempien koirien kanssa lokakuun lopulla, kun joudun itse polvileikkaukseen. Kierukka on luultavasti mennyt sököksi ja tarkoitus olisi se korjata. Sairasloman pituutta ei vielä tiedä, riippuu nyt siitä mitä ne sille keksii tehdä.. Neljään viikkoon olen henkisesti varautunut, toivottavasti ei sen enempää tarttis olla..

Muutoin arki on ennallaan, Miikkis on edelleen Joensuussa viikot ja meidän ilona viikonloput. Tähänkin on helpostusta onneksi tulossa lokakuun lopusta joulukuun alkuun.