Allu kävi sunnuntaina pyörähtämässä Rantasalmen ryhmänäyttelyssä. Tuomarina oli Markku Kipinä ja Parsoneita Allun lisäksi Kerttu. Allu sai Eh:n ja arvostelu kuului seuraavasti:
"Erittäin hyvän tyyppinen uros. Koon ylärajoilta. Hyvät pään linjat. Kuono-osa saisi olla täyteläisempi silmien alta. Hyvät korvat, silmät, pigmentti ja purenta. Niukahkot tasapuoliset kulmaukset. Lanne-osa voisi olla vahvempi ja häntä suorempi. Melko niukassa hyvän laatuisessa turkissa. Liikkuu riittävällä sivuaskeleella. Mutta tulisi esiintyä reippaammin ja ryhdikkäämmin. Ikäsekseen riittävä runko."

Tuomari katseli todella tarkkaan ja mittasikin Allun. Säkäkorkeudeksi tuli 37cm. Allua ei taaskaan huvittanut oikein olla pöydällä ja siitä tuomari sanoikin. Sanoi arvostelun jälkeen, ettei koirassa ole mitään vikaa, mutta pitäisi olla reipas ja iloinen esiintyjä. Lanne-osasta selitti, että se tulee iän myötä paremmaksi, mutta muutoinhan arvostelu on oikein mukavaa luettavaa. Me nyt aletaan Allun kanssa kiertämään kaikki mahdolliset mätsärit ja muut harjoittelupaikat esiintymisen treenaamiseksi. Allu kävelee ja poseeraa oikein hyvin, mutta pöydällä kiemurtelee tuomarin kosketellessa. Jospa totuttamisella pystyisi tätä parantamaa! Kerttu sai eri:n ja näin ollen oli ROP ja vastaanotti toisen sertinsä =)