Kävimme tänään Elmon kanssa kisaamassa Hukka-Putken epävirallisissa kisoissa Huppeleissa. Mammaa jännitti ihan kamalasti ennen rataa ja rataan tutustumisen aikana, Elmo oli yllättävän rauhallinen, vaikka kentän laidalla oltiinkin. Ratana Huppeleissa oli menneen viikonlopun SM-kisojen medi-rata eli haasteita ei radalta puuttunut. Tämä ei auttanut ollenkaan mamman suunnattomaan jännitykseen!!! Radalla oli siispä pahoja kääntöjä ja kiertoja sekä vauhtia vaativia suoria. En tähän hätään löytänyt ratapiirrosta netistä, mutta kun sen löydän liitän sen linkiksi tähän.

No itse kisa sitten.. Lähtötilanne oli huonoa ennustava, Elmo meinasi varastaa jo ennen kuin ehdin ensimmäisen esteen taakse. No palasin palauttamaan Elmon paikalleen ja herra jäi kuin jäikin sinne istua napottamaan. Ja istui niin kauan, että sai luvan lähteä liikkeelle. Alku rata meni todella hienosti, kaikki pahat paikat maltoin ohjata rauhassa ja loppuun saakka, vaikka kiire meinasi välillä tulla. Pari kieltoa saatiin, kun Elmo ehti pyörähtää parin esteen edessä, kun käsky oli hieman myöhässä. Loppuradalla oli puomi, joka koitui meidän kohtaloksi. Elmo juoksi puomille ja alastulopätkällä pyysin Elmoa odottamaan. Elmo kääntyi minua katsomaan, ja tippui alastulopätkältä alas!!! No pönttöpäänä käännyin kannoillani ja olevinaan yritin korjata alusta puomia, mutta Elmo kiipesi takaisin puomille ja juoksi väärään suuntaan. Eli hylky tuli sitten siitä. Loppurata meni hyvin ilman kommelluksia, mutta harmitti tuo korjaus, joka toi meille hyllyn.

Täytyy kuitenkin sanoa, että jäi hirvittävän hyvä mieli kisoista. Ohjaaminen sujui hyvin ja jännityskin jäi siihen, kun lähdimme rataa suorittamaan.