Piiitkääää tovi on kulunut edellisestä päivityksestä, ei ole näköjään tässä kaiken tohinan keskellä ehtinyt istahtaa koneelle kirjoittamaan.

Kesälomaa vietimme poikien kanssa heinäkuussa kolme viikkoa ja ainahan se loma menee liian nopeasti. Ehdimme kuitenkin tehdä visiitin etelä-Suomeen sukulaisia ja kavereita tapaamaan. Kivaa oli ja karvaiset pojat jaksoi matkustaa todella hienosti :D Loman jälkeen aloitinkin uudessa työpaikassa lastenpsykiatrian tutkimus- ja hoito-osastolla ja onhan se ollut erilaista kuin lastensuojelutyö. Hieman on totuttelemista uuteen työrooliin ja lääkärivetoiseen tiimiin, kun on tottunut tekemään päätökset itse :D

Elmon kanssa kisattii omissa Hukka-Putken kisoissa elokuun puolivälissä kaksi rataa, agirata ja hyppyrata. Eka radan lopetin kolmannelle esteelle, joka oli kepit, koska Elmo lopetti niiden tekemisen kesken ajatuksenaan kuitenkin jatkaa muuten radan tekemistä. Elmolle on ollut iso ongelma aiemmin tuo keppien tekeminen loppuun ja luulin meidän jo siitä päässeen. No, seuraavana päivänä kuulin, että moni koira lopetti kepit samaan kohtaan ja kepit vaihdettiin kesken toisiin keppeihin, koska niissä oli kuulemma jotain häikkää. Eli se kesken jättäminen ei välttämättä ollutkaan Elmon vika. Ei auta enää harmitella, se oli ja meni. Hyppyradalta otettiin 5 ja yliaikaa 4s. Kepit meni kuin unelma, ja vieläpä aika vaikeasta keppikulmasta!!!!! Olin niin onnellinen jo keppien jälkeen, että hyvä ettei loppunut rata siihen :D No, 5 tuli lopussa olevalta putkelta, kun takanaleikkasin Elmon mentyä putkeen ja Elmo hämääntyi siitä niin, että tuli pois putkesta. Ja yliaika tuli myös tässä kohtaa, kun jouduin sen sitten viemään uudelleen putkelle. Mutta huippurata muuten, olin todella tyytyväinen kisaan. Elmo myös jaksoi hyvin kisata kaksi rataa, ei ollut ollenkaan niin kuumana kuin kuvittelin. Eli jatkossakin voimme kisata ainakin kaksi rataa samana päivänä, jipii! Ja täytyy vielä täälläkin antaa kiitosta ihanille seurakavereille, teidän kanssa on huippua kisata! Aina löytyy tsemppiä ja kannustusta tilanteen kuin tilanteen jälkeen!

Häät lähestyvät ja viimeiset järjestelyt pitäisi saada tehtyä, huoh! Viime lauantaina ihanaiset ystävät järjestivät minulle jymy-yllätyksen ilmaantumalla oven taakse ja viemällä minut viettämään polttareitani. En osannut odottaa moista yhtään, osasivat Miikkistä myöten huijata minua monta kuukautta :) Ohjelmassa oli ruokailua, jalkahoitoa, temppuilua ja seinäkiipeilyä sokkona ja morsiussaunomista sekä pyörähdys baarissa. Oli kyllä aivan ihana päivä, ei voi sanoin kuvata tunnelmia.. Ja harmi kun kuviakaan ei minulla vielä tästä ole..

Tällaisia siis meille kuuluu, yritän saada piakkoin kuvia kesältä tännekin näytille!