Juhannukseksi suuntasimme Pattijoelle omakotialon rauhaan rentoutumaan.. Perjantaina nautimme helteestä, grilliherkuista ja tällaisesta

Lauantaina heräsimme klo 5.15 ja suuntasimme auton nokan kohti Hailuotoa ja Kas:n järjestämiä agilitykisoja. Hailuotoon meno lautalla taisi jännittää Elmoa ja minua yhtä paljon, mutta hyvin siitä selvittiin.. Tässä kuva poikien uudesta häkistä, jonka ostimme noin kuukausi sitten kulkukoira.comista auton vaihduttua farmarimalliin. Olemme olleet todella tyytyväisiä häkkiin, ja pojatkin tuntuu siellä viihtyvän!

 

Olin ilmoittanut Elmon kahteen starttiin, mutta kisasimme vain yhden ,koska olisimme joutuneet odottamaan tosta rataa 6h. Hyllyhän sieltä napsahti, alun ohjasin tarkasti ja hienosti, mutta sitten en ottanut tarpeeksi haltuun ja Elmo meni puomille putken sijaan. Olivat nimittäin aivan vierekkäin.. No, keinua lukuunottamatta Elmo roiski kontaktit miten sattuu, vaikka juuri maanantaina harkoissa seistä jökötti kontaktilla niin kauan että sai luvan lähteä..

Parasta pojista taisi Hailuodossa olla kisan jälkeiset keppileikit. Allu sai riekkua Miikkiksen kanssa sydämensä kyllyydestä ja Elmo sai kaivaa keppiä hiekkaan, mikä on ihan sen lempparipuuhaa :)

Varsin rentouttava juhannus takana, huomenna pitäisi sitten jaksaa mennä taas töihin.. viisi viikkoa lomaan, sitä odotellessa :)