Tänään oli Elmolla ohjemassa näyttely Kangasniemellä. Emme ole Elmon kanssa käyneet kehässä kahdeksaan kuukauteen ja hieman mammaa jännitti, miten se Elmeri kävelee ja poseeraa. Ajomatka Kangasniemelle oli kuuma ja itse kisapaikalla vielä kuumempi. Aurinko porotti suoraan urheilukentälle ja se varmaan vei suurimman hötkyilyn koirista. Allu otti tuttuun tyyliin rennosti ja makoili nurmikolla ihastuttaen ihmisiä.

Elmo kilpaili avoimessa luokassa ja sai ranskalaistuomari Evelyne Bigautilta laatuarvostelussa EH:n ja sijoittui avoimessa luokassa kolmenneksi. Arvostelu kuului seuraavasti:
" Very ynice head with exellent mouth. Exellent pigmentation, ears are well placed, exellent bones, correct chest. Enough angulated behind. Good coat but some spots. Tail touches topline. Movement is correct."

Eli oikein hyvä arvostelu, siihen olemme tyytyväisiä. Elmo myös esiintyi oikein edukseen, käveli todella nätisti ja jaksoi helteestä huolimatta seistäkin maltillisesti. Kaiken kaikkiaan mukava reissu, mamma onnistui vaan polttamaan itseään aurigon paisteessa kovasta rasvauksesta huolimatta!