Kisasimme eilen Hukka-Putken kisoissa Siilinjärvellä kaksi rataa. Ensimmäinen rata oli haastava, a-este muun muassa hyvin tyrkyllä, samoin muutama hyppy sellaisessa kohdassa missä piti oikeasti mennä ihan muualle. No, minua tietenkin jännitti aivan hirveästi ennen kisaa, mutta kun jätin Elmon istumaan ensimmäisen esteen taakse, jännitys unohtui. Alku meni mitä loistavimmin, keskityin siihen, että ohjaan rauhassa enkä hötkyä. Alussa olleelta keinulta saatiin 5, kun Elmo hyppäsi. Kolmanneksi viimeinen este oli puomi, jonne Elmo tuli hieman huonossa kulmassa ja liian kovaa, ja niinpä herra tippui puomilta! No, onneksi ei käynyt kuinkaan ja saimme radan suoritettua loppuun. Tuloksena 15vp ja aika oli -10.09 alle ihanneajan. Sijoitus 6.

Toinen rata ei sitten sujunutkaan niin mallikkaasti. Alun lähtö kutsuna toimi oikein hyvin, Elmo malttoi istua ja odottaa käskyä. Viides este oli kepit, joita Elmo inhoaa edelleen, vaikka ne eka radalla mallikaasti menikin. Kepeillä Elmo jätti yhden välin pujottelematta, ja kun aloin korjaamaan, Elmo pujotteli ne väärään suuntaan. Eli hylly tulla pamahti. Päätin, että otan ne kepit ja poistun sitten radalta, koska Elmo kävi niin kuumana ja keskittymiskyky oli aivan hukassa, Elmo vain haukkui ja hyppi. Laitoin Elmon suorittamaan kepit oikein ja poistuimme radalta.

Vinkkejä otetaan vastaan siihen, miten saan Elmon jaksamaan kaksi rataa peräkkäin ilman, että kepeillä tulee näitä ongelmia. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun näin käy! Ehkä se on toisaalta kisakokemus, mikä toisi varmuutta asiaan.. Ja treeni tietenkin :)