Eilen olimme Elmon kanssa parin viikon jälkeen agilitytreeneissä. Meillä on ollut pakon sanelema tauko, koska olin ensin itse kipeänä ja viime viikolla Elmiäistä pisti lämmittelylenkillä maa-ampiainen. Oman flunssani vuoksi jouduimme jättämään Maaningan kisat väliin, harmitti vietävästi, koska olin ilmoittanut meidät kahdelle radalle. No, tuleehan noita kisoja taas, mutta..

Eilen treeneissä Miika otti muutaman kuvan rataharjoituksestamme. Teimme 18 esteen hyppyradan kisanomaisesti eli aika otettiin ja virheet laskettiin. Sijoituimme Elmon kanssa 3. kymmenellä virhepisteellä. Aloituksessa Elmo on oppinut pysymään paikoillaan, sitä ollaan kyllä harjoiteltukin paljon :)



Elmo hyppäsi treeneissä jostain syystä jalat kippurassa mahan alla normaalin ojennuksen sijaan. Pohdimme, että joko Elmolla on selkä jumissa tai sitten sitä vaan huvitti hypätä niin. Tekniikka tällä tavalla on kuitenkin väärä, ja asiaa pitää nyt seurata. Ajattelin käyttää Elmiäistä hierojalla ja Hupulla on tulossa hyppytekniikkakurssi, jonne toivottavasti pääsemme. Tämän kippura-asennon vuoksi Elmo tuli okserilta rähmälleen:





Elmo on oppinut hakemaan keppikulmia ja suorittaa kepit lähes aina nykyään moitteettomasti.



Radalla oli myös pöytä, jota ei oltu treenattu vuoteen. Hienosti Elmeri siinä kuitenkin pysyi vaaditut 5s.



Sunnuntaina kävimme Nuka-neidin 1-vuotis syntymäpäivillä. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti, mutta oli pojat aika väsähtäneitä kyläilyn jälkeen :)