Huoh.. Tänään oli taas agilitytreenit Elmon kanssa. Elmolla oli korvat ja se vähäinenkin miellyttämisenhalu jäänyt kotiin, joten treenit eivät olleet parhaasta päästä meidän uralla. Paikalla istuminen ja odottaminen oli Elmolle ihan mahdoton tehtävä, totesimmekin jossain vaiheessa, että jos jotain halutaan harjoitella tehdään se vauhdista. Harjoittelimme kyllä myös paikallaoloa ja kyllä se onneksi sitten loppuvaiheessa jo sujui. Elmolla on niin kova tahto vain tehdä juttuja ettei malttaisi odottaa ollenkaan =) Ja sitä pussia treenasimme ihan lopuksi, eikä Elmolla tällä kertaa ollut mitään ongelmia sen kanssa. Mikä lie sunnuntaina viirannut?!

Allu oli jälleen kentän laidalla seuraamassa tilanteita, siinä meillä toinen kärsimättömyyden perikuva! Mutta hyvin Allukin sitten alkuprotestoinnin jälkeen rauhoittui seuraamaan Elmoa ja muita koirakoita.

Allu sai eilen ensimmäiset rokotukset ja samalla tarkistettiin perusjutut. Kaikki oli ok, ja piikin herra sai takapuoleen. Allua ei pöydällä olo pelottanut ollenkaan, vauhtia oli muuten vaan normaalia enemmän pikkuherrassa =)