Tai ei ehkä niinkään salaisuuksia Elmosta ja Allusta, kun mamma on tällainen lörpöttelijä, joka ehtii kertomaan lähes kaikki asiat kaikille..

Elmon salaisuudet:
1. Possu. Elmon suurin rakkaus leluista, pieni oranssi vinkupossu, jonka vinku tosin on ollut rikki jo piiitkään. Possua nuollaan ja heitellään ja lopuksi sen päällä kieritään.. Allulle ei possua anneta, koska Allupallu sen vaan rikkoo.
2. Kakan syöminen. Muiden kakka ei kelpaa kuin Vilman. Ja tuoretta sen olla pitää! Tämä saa mamman yökkäilemään ja syöttämään Elmolle Dentastixejä kourakaupalla kotona..
3. Mamman kanssa peiton alla nukkuminen. Elmon lempipuuhaa silloin, kun Miika-poika ei ole mamman viekussa =)
4. Imuri. Tuo pelottavista esineistä kaikista pelottavin. Sille pitää haukkua ja murista, sen kimppuun pitää myös hyökkäillä!
5. Vilma. Elmon iso ihastus jo parin vuoden ajan. Vilmaa pitää härkkiä ja tökkiä kuonolla samalla haukahdellen jotta Vilma huomaisi komean uroksen lähellään..
6. Pissailu. Elmo välillä pissailee mielenosoituspissoja ja välillä Allupallu saa syyt niskoilleen. Ja Elmo nauttii tilanteesta!
7. Auringonotto. Elmo pieni aurinkopoika hakeutuu heti kevällä, kun ensimmäiset auringonsäteet paistavat ikkunasta, auringon valoon. Siinä kellitään ja nautitaan kesän tulosta!

Allun salaisuudet
1. Miika-pojan syli. Allusta maailman paras rauhoittumispaikka on Miika-pojan syli. Siinä Allu saattaa nukkua pitkiä hetkiä..
2. Lumiukot. Pelottavinta Allupallun mielestä tässä maailmassa tähän saakka ovat olleet lumiukot. Niitä pitää kaukaa jo haukkua eikä lähelle uskaltaisi millään mennä. Sitten kun lähelle rohkaistuu, täytyy lumiukon päälle äkkiä pissata ettei se vaan ehdi ensin!
3. Pää tyynyllä nukkuminen. Allun lempipuuhaa on mamman vieressä pää tyynyllä nukkuminen. Tätähän ei luonnolliseti Allupallu tee silloin kun Miika-poika on paikalla...
4. Päällään seisominen ja kaivaminen. Allu saa riehumiskohtauksia ja silloin pitää mennä nojatuoliin, seisoa päällään ja kaivaa hullun raivolla nojatuolin istuinosaa. Ks. alla kuva.
5. Naiset. Allu on naistenmies eikä muuksi muutu. Allu rakastuu aina uusimaan tuttavuteen ja saattaa osoittaa rakkauttaa parinkin tunnin ajan. Kerttu-neiti taitaa kuitenkin olla ykkönen Allun sydämessä, vaikka tuskin Kerttu kauaa tätä naisten pyörittäjää sietää =)
6. Elmon päälle pissailu. Allusta on mukavaa nostaa jalkaa Elmon päälle, milloin suihku osuu Elmoa päähän, milloin kylkeen. Allupallu tekee tätä päivittäin, eikä se aina voi vahinko olla..
7. Kuulo. Allun suurin ja mahtavin salaisuus on kuuleminen. Allu esittää suurimman osan ajasta kuuroa, mutta unohtaa roolinsa välillä. Allu selkeästi kuulee Elmon haukun ja Miika-pojan aivastuksen.. Tämän vuoksi mamma vielä vie pojan testiin, jotta suuri huijaus paljastuu!!!

1469043.jpg

Haastaan seuraavaksi Vilman ja Kertun kertomaan salaisuuksiaan!