Kesätreenit ovat alkaneet molempien poikien kanssa ja uusia asioita on opittu huimasta. Allulle jälleen tauko on tehnyt terää ja talvella jankatut asiat ovat sujuneet nyt yllättävän hyvin :) Tosin Allun reenit ovat kohta jo ohi, kun jatko 2 lähenee loppuaan.

Elmon kanssa startattiin kisakausi Maaningalla parisen viikkoa sitten. Päätin, että jännityksestä huolimatta mennään hyvällä fiiliksellä ja pääasia on, että saadaat startteja alle. Agiradalta tuloksena HYL, koska mielestäni Elmo ei ottanut keinun kontaktia ja otin sen uudelleen, mutta tuomari ei siitä kuulemma virhettä näyttänyt.. Nollarata olisi muutoin ollut, mutta koulutuksellisesti oli pakko keinu ottaa uudelleen. Hyppyradalta otettiin 5rv ja miiinusaika oli huikea 8 ja rapiat, sijoitus 2. Toiseksi nopein aika ykkösissä, ainoastaan maksien yksi koirakko oli nopeampi. Edelleenkään ei meiltä vauhtia puutu! Ja miten ihania seurakavereita meillä on, hieno tsemppi kaikille koirakoille ja riemu toisten onnistumisten puolesta. Alla muutama kuva kisoista:

Tämän viikonlopun vietimme Oreniuksen valmennuksessa ja huh huh mitä menoa taas... Lauantaina jäätiin hinkkaamaan slaidausta, kun meikäläisen motoriikka ei siihen meinaa taipua, joten mitään megajuoksusuoritusta ei jouduttu tekemään. No, sunnuntaina Juha päätti sitten ottaa kaiken menetyksen lauantailta takaisin ja juoksutti meitä ihan urakalla. Maarikan laskujen mukaan 45 min ja voin kertoa, että siinä radalla 45 min oli paljon! Loppuvaiheessa ei kerta kaikkiaan enää jalka noussut ja piti pysähtyä huokaisemaan hetkeksi. No, Juha ei kauaa antanut armoa vaan jatkettava oli! Elmossakin alkoi näkymään pieniä uupumisen merkkejä, mutta jaksoi silti vetää iloiseen tyyliinsä :) Paljon on ohjaajalla vielä opittavaa ja ennen kaikkea se, että radalla todella annetaan kaikkensa eikä hengailla!!!!!!

Kevään aikana kävimme laavuilemassa Sarin ja tyttöjen kera. Elmo pääsi matkustamaan ihanaisten tyttöjen kanssa samassa häkissä, Allu joutui taipumaan omaan yksiöön..

Joskus meillä ollaan sitten näin...