Vuosi lähenee loppuaan ja on aika ehkä hieman summata tätä vuotta yhteen..

Elmon kanssa pidimme treenitaukoa tammikuusta toukokuulle, osittain minun sairastumisenkin vuoksi. Toukokuussa aloitimme treenaamisen siispä lähes alusta, ainakin allekirjoittaneen kunnon puolesta :) Kisasimme muutamat kisat kesän aikana, tuloksiakin saatiin, mutta ei vielä niitä nollia. Alkukesän tavoite oli saada tulos ja se kun täyttyi, tarkistimme elokuussa tavoitteen nollaa kohti. No, nollaa ei tullut loppukaudestakaan.. Toisaalta, pitää olla realisti, että puolen vuoden harjoittelutauon jälkeen ei ehkä ihan mielettömiin suorituksiin kykenekään... Ensi vuoden tavoitteeksi Elmiäisen kanssa siispä asetamme nollajahdin! Tätä kohden mennään treenamalla talviaika vähintään kerran viikossa, kerran kuukaudessa seuramme valmennusryhmässä ja tammikuussa sekä kesäkuussa Oreniuksen viikonloppuvalmennuksessa.

Allun kanssa kävimme kesällä ja syksyllä jatkokurssi ykkösen. Kaksi kertaa siispä varmuuden saamiseksi. Työ tuotti tulosta, Allu innostui agilitystä ihan tosissaan ja nyt ollessaan mukana Elmon harkoissa, kiljuu kentän laidalla "mun vuoro välillä!!!" Harjoittelua jatkamme tammikussa alkavalla jatkokurssi kakkosella ja ehkä tavoitteena on kesän lopulla kisata vaikka yhdet möllikisat :)

Yksityiselämän puolella suurimmat tapahtumat taisivat olla alkuvuoden kolmen viikon sairaalassa makaaminen, joka opetti rankalla tavalla arvostamaan terveyttään ja asioita elämässään ja syyskuussa tapahtunut siviilisäädyn vaihto neidistä rouvaksi. Vaihdoin myös elokuussa työpaikkaa sairaalamaailmaan, mikä on ollut ehkä jos ei suurin niin iso virhe.. Työ ei ole sitä mitä odotin ja en todellakaan osannut valmistautua (vaikka yritin) sairaalamaailmaan hierarkkisuuteen ja auktoriteettisyyteen.. Onneksi ihana virkapaikkani odottaa minua kuntapuolen lastensuojelussa ja paluu sinne taitaa toteuta pikemminkin kuin kukaan arvasikaan :) Paljon on tarttunut kuitenkin tästä mutkasta mukaan virkatyöhöni, ihan kokonaan ei siis kokemuksena hukkaan mennyt...

Yhteenvetona voisi siis todeta, että opettavainen vuosi niin harrastusten kuin muunkin elämän kannalta on takana päin. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan mitä vuosi 2010 tuo tullessaan :) (Kliseeseen on hyvä lopettaa...)