Kesäloman kolmannen viikon loppua viettelen ja siksipä on blogin päivitys ollut aika heikkoa. Kesälomalla ollaan käyty mökillä, Pattijoella ja Oulussa ja vielä olisi tarkoitus suunnata Lappiin kummien mökille pariksi päiväksi ensi viikolla. Reissailun lisäksi meillä on käynyt vieraita kiitettävästi, mm. Pattijoen porukat, kummipoika Tampereelta, Tuija ja Sauli ja viime yön meillä kyläilivät Henna ja Nuka-koiruus. Olemme myös Miikkiksen kanssa asentaneet loman aikana uuden lattian olohuoneeseen, kyllä sitä nyt kelpaa katella :) Touhua ja tohinaa on siispä riittänyt!

Elmo kävi eilen pyörähtämässä Sawo Showssa. Sää oli aikas kamala, onneksi älysin laittaa Nokialaiset jalkaan, mutta siitä huolimatta oltiin Elmon kanssa kaulaa myöten kurassa kun kotiin päästiin. Vettä ei onneksi enää kehän alkaessa satanut, mutta yön sateet olivat raviradan saaneet aika mutavelliksi.

Tuomarina Parsoneilla oli Per Iversen Norjasta ja arvostelu Elmosta kuuluu seuraavasti:
"A very masculine male. Big enough. Very nice head and expression. Good ears. Ribcage is a bit too neary. Nice topline. Would like to have a bit more angulation behind. Good coat. Moves very soundly." Tuloksena AVO EH1. Eli tyytyväinen voi olla suoritukseen. Tuomari kertoi arvostelun jälkeen, että tykkäsi Elmosta paljon, mutta rintakehä ei ole spannattavissa kokonsa vuoksi ja siksi antoi EH:n. Tämähän ei todella tullut yllätyksenä kenellekään ja kovasti hilpeyttä on minussa herättänyt tuo arvostelun kohta "big enough". Voihan sen suureen koon noinkin nätisti ilmaista :) Elmo esiintyi hienosti, paremmin kuin osasin odottaa! Kerttu oli ERInomainen koira ja Kertun tuloksi voi tarkemmin lukea heidän blogistaan. ROP-koira oli lenkkikaverimme Mona.

Huomenna on Allun vuoro pyörähtää kehässä. Se jääkin Allun viimeiseksi näyttelyksi maanantaisen operaation vuoksi, josta kirjoittelen myöhemmin lisää.