Tänä viikonloppuna riitti vauhtia ja vaarallisia tilanteita edellisviikonlopun malliin. Olimme Varkaudessa Kallionimessä mamman isomummon- ja ukin jälkeläisten sukutapaamisessa. Paljon oli pojille uusia ihmisiä vanhojen tuttujen naamojen lisäksi. Paikka oli ihanteellinen koirille, järven rannalla ja iso piha missä paljon käpyjä. Leikittäjiä pojilla riitti paljon, pojat sietivät jopa 3-vuotiaan Jesse-pojan hännästä ja turkista veto -leikit. Välillä tosin mamma oli ilkimys ja laittoi pojat häkkiin jäähylle.

Kaksi uutta karvaista kaverustakin pojat reissusta saivat; kk mäyräkoirauros Valtsun (2 vuotta) ja Parsonpojan Jimin (Miselin Morrison Jim 3 vuotta). Kummankaan kanssa Elmo ei äitynyt rähinöimään, ei edes kepeistä. Allu yritti (ja taisi siinä onnistuakin) alistaa molempia koiruuksia, eikä Allulla muutoinkaan ollut mitään tajua siitä, että on porukan pienin ja nuorin. Sellaisen ihmeen Jimi sai Allussa aikaan, että Allu meni uimaan! Jimi oli hypännyt uimaan, ja Allu perässä. Allu oli uinut pienen lenkin ja sitten palannut iloisena rantaan. Tämän ihmeen todisti mamman Teemu-serkku, joka sattui laiturilla juuri silloin olemaan.

Kaiken kaikkiaan hieno viikonloppu, kaikki saimme uusia tuttavuuksia kovin paljon. Nyt kotiin saapui kolme väsynyttä tapausta, koiria ei tarvitse onneksi siis  mamman lähteä tänään enää enemmälti lenkittämään...

Tältä siispä näytti sunnuntai-iltana poikien meno

788352.jpg