Niin se on taas viikonloppu takanapäin ja mamman pitäisi alkaa orientoitumaan huomiseen töihin menoon. Onneksi on vielä iltaa jäljellä..

Tiistaina pojat pääsivät käymään trimmaajalla ja hienoja poikiahan sieltä pois tulikin. Elmo joutui luopumaan harjaksestaan ja Allulta siistittiin hajakarvat pois. Allu oli ollu tihan nätisti trimmaajan pöydällä, kerran oli kiljaissut todella kovaa, mutta muutoin oli antanut nyppiä hienosti. Mamma kun on niin pönttöpää ettei tajunnut ottaa pojista ennen ja jälkeen kuvia.. Ero on melkoinen!

Torstaina Allu kävi esiintymässä Match Showssa Lemmikkiareenalla. Allu sai pikkupentujen kehässä sinisen nauhan, koska ei suostunut kävelemään nätisti. Allu halusi kävellessä ravistella itseään, hyppiä ja nuuskia maata. Mutta hampaat Allu näytti todella hienosti ja muutoinkin poseeraaminen sujui. Sinisten paremmuuskehässä Allu sijoittui kolmanneksi ja taas kannoimme palkintona kotiin ruokaa ja herkkuja. Elmo oli kannustusjoukoissa ja kovasti sitä mieltä, että oli areenan kovin kingi. Parsonit pärjäsivät tässä mätsärissä hyvin, Allun ihastus Kerttu sai punaisen nauhan ja sijoittui paremmuuskehässä neljänneksi. Vilma (vastaavasti Elmon ihastus) kisasi nuorissa ja sai punaisen nauhan sijoittuen paremmuuskehässä toiseksi. Elvis-kaverikin kävi kisaamassa saaden punaisen nauhan ja melkein pääsi neljän parhaan joukkoon. Hieno ilta oli Parsoneille, jotka ei perinteisesti menesty mätsäreissä! (Kuvia mätsäristä löytyy Vilman ja Kertun blogista, linkkivinkeissä linkki sivulle.)

Perjantaina alkoi Allun touhutottis. Ensimmäisellä kerralla ei nyt kummoisia harjoituksia ehditty tekemään, mutta jotain kuitenkin. Allu oli innoissaan, kun oli muita koiria ja kovasti pikku miestä suututti kun ei saanut edes tervehtiä toisia. Mutta harjoitukset teki nätisti, joskin viimeinen 20 minuuttia Allun keskittyminen alkoi herpaantumaan. Mutta tästä se lähtee, Allun kouluttautumisura nimittäin!