Elmon kanssa kisasimme tänään seuramme kisoissa kaksi rataa. Molemmat radat olivat mukavia ratoja, joissa oli muutama tekninen kikka. Elmo kulki kuin unelma ja minunki ohjaus oli oikeaaikaista pääosin ja muutoinkin sujuvaa. Jännitti vaan taas kamalasti :)

Eka radalta varmistelin Elmon pussiin menoa alkumetreillä liikaa ja sain Elmon kääntymään pussista pois. Siitä siis 5vp. Loppurata sujui oikein mallikaasti ja alitimme ihanneajan 9.99.s! Sijoitus 5. Toisen radan alku meni tosi hienosti, kepeillä huomasi Elmon pienehkön kisauupumuksen, ja hienosta aloituksen hausta huolimatta Elmo skippasi puolessa välissä yhden välin. Korjasimme sen ja kepit suoritutuivat hienosti! Toiseksi viimeistä estettä en ottanut tarpeeksi tarkasti ja Elmo kiersi sen, mutta sain korjattua oikein. Eli tältä radalta 10vp ja ihanneajan alitus 8.31s. Sijoituksemme 4. Tavoite saavutettu molemmilta radoilta eli saimme tuloksen! Nyt jotenkin tuntuu, että homma loksahtaa kohilleen. Maltan itse olla rauhallinen ja Elmokin kuuntelee hyvin ohjaustani. Oikein hyvä fiilis jäi näistä kisoista, seuraavana onkin sitten Maaningan kisat parin viikon päästä!

Allun kanssa on koulutusta tehty ja nyt ei ole uhmannut Elmoa ihan niin paljoa. Se terävin kärki on jäänyt Allun murinasta ja uhmasta pois. Tosin paljon on vielä työtä edessä, mutta toivoa on näköpiirissä :)

Ps. Lisäilin Elmolle ja Allulle tulokset sivut, niille pääsee oikean laidan kautta. Osa näyttelyarvosteluista puuttu, tulee kunhan ehdin/jaksan päivitellä ja kaivella ne tuolta arkistoista...