Mamma on tullut siihen tulokseen, että Allulla on vain erittäin valikoiva kuulo kuurouden sijaan. Allulle kun sanoo, jos se haukkuu, että ole hiljaa, se vaikenee. Ja ulkona jos se lähtee juoksemaan mammasta pois päin ja sille huutaa, että tänne, se tulee. Mutta sitten jos se riiviöilee jotain, niin ei varmaan kuule kieltoja. Kummallinen otus =) Ehkä se Baer-testi meitä vielä kutsuu vuoden sisällä, jotta saadaan jotain tietoa asiaan..Ehkä..

Tänään olisi meillä Elmo Elmerin kanssa ollut agilitykisat, mutta jouduimme ne jättämään väliin mamman olkanivelen tulehduksen vuoksi. Harmittaa niin vietävästi, mutta jos on illalla käsi niin kipeä, ettei sitä voi liikuttaa, turhaa enää rasittaa kehoa enempää.. Ja tässä sitä istutaan koneella =)

Kävimme viikolla agilitykentällä hieman treenailemassa ja Elmon keppipujottelu sujuu kyllä ykyään hyvin. Allun kanssa otimme myös esteitä, ja poika on ihan innoissaan. Puomia juoksisi edestakaisin vaikka kuinka paljon ja putkeen meneminen ei luonnollisestikaan ole ongelma. Tästä on hyvä jatkaa, molempien jannujen kanssa!