Niin se vaan tämänkin neidin sairasloma loppui ja tänään oli ensimmäinen työpäivä yhdeksän viikon jälkeen. Aika takkusta oli välillä töissä, ei oikein tiennyt mihin paperiin tarttua, mutta kait se tästä lähtee :)

Viimeistä sairaslomapäivää vietin shoppailemalla ja poikien kanssa ulkoilemalla perjantaina. Aurinko kyllä helli meitä useampanakin päivänä sairaslomani aikana, mikä nyt ei minua haitannut ollenkaan :D

Tässä muutama otos ulkoilusta, pitänee vielä hieman opetella tuota kameran käyttöä, että näistä vilkkaista pikku pastoreista saisi hyviä juoksukuvia..

Ja tänne se myyrä ihan varmasti meni..

Ja Elmo nauttii auringosta

Ja virtaa riitti vielä kotona riehumiseen..

Viikonlopuksi jätin pojat Miikkiksen hoiviin ja suuntasin Varkauteen kehätoimitsijakurssille Sarin kanssa. Kurssi oli oikein mielenkiintoinen ja lopputenttikin tuli läpäistyä. Nyt pitäisi sitten käydä harjoittelemassa viidessä eri näyttelyssä, jotta saa pätevöityneen kehätoimitsijan tittelin! Tavoitteena olisi nämä harjoittelut suorittaa tämän kevään/kesän aikana, ja ensimmäinen koitos itse asiassa ensi sunnuntaina Rautalammilla. Eli varokaa vaan, voin olla joskus kehässänne tiukkana toimitsijatätinä :D Varkauden reissulla näin pitkästä aikaa Nukaa ja hänen emäntäänsä, kiitokset heille vaan majoituksesta ja kyydityksistä :)