Elmon ja Allun joulu ja vuodenvaihde sujui rauhallisissa merkeissä. Sekä lelu- että herkkupaketteja saivat molemmat pojat =) Herkut taitaa kaikki olla syöty ja suurin osa leluistakin on Allun toimesta jo pistetty palasiksi.. Elmon lempparilelu possu on välillä "nukkumassa" hyllyllä ettei Allu saa sitä hampaisiinsa. Ja Elmo on aina yhtä iloinen, kun possu herää ja palaa maan pinnalle =) Voi sitä leikin riemua!

Allulla on edelleen riiwiö-ikä menossa, joskin jonkinasteista rauhoittumista on myös tapahtunut. Mutta välillä testaa mamman hermoja ihan kunnolla.. Saa kieltää ehkä noin 10 kertaa samasta asiasta peräkkäin ja hyvällä tuurilla 11. kerralla herra uskoo..Luonnetta löytyy! Koulutusasioita on Allun kohdalla mietitty ja Allu pääsikin Hukka-Putken alkeistokokurssille, joka alkaa maaliskuussa. Käymme kokeilemassa miltä Allun kanssa toko maistuu, Elmon kanssa siitä ei oikein tullut mitään.. Allun kanssa olisi tarkoitus yrittää päästä myös kesällä alkeisagilityyn, mutta sitä ennen olisi läpäistävä hallittavuustesti. Jospa tuosta tokokurssista olisi siihenkin hyötyä!

Elmon agilitytreenit ovat edelleen joulutauolla meidän osalta. Yhden kerran tämän vuoden puolella olisi harjoitukset olleet, mutta hautajaisten vuoksi emme sinne päässeet. Tulevan lauantain harjoitukset joudumme myös suurella todennäköisyydellä skippaamaan, mutta ensi viikolla sitten aloitamme taas treenaamisen. Mistä tulikin mieleen, että lisenssi pitäisi maksaa! Jos sitä vaikka kisaisi tänä vuonna..

Mitään maata mullistavaa ei siispä tämän lauman elämään tällä hetkellä kuulu. Ai niin, paitsi kuuluupas.. Mamma ja Miika-poika varasivat hääpaikan, mutta siitä enemmän sitten vuonna 2009 ;)