Kuluva viikko on ollut meidän laumalle todella raskas. Raskaaksi sen on tehnyt sen, että jouduin maanantaina Kysiin diagnoosina ilmarinta. Täällä sitä on nyt maattu siitä asti ja odotettu ilmarinnan parantumista. Tänään päätetään leikkauksesta, mikäli ilmarinta vielä kuvissa näkyy. Voitte vaan kuvitella miten uuvuttavaa on maata sängyssä kuusi päivää, kun on tottunut lenkkeilemään usemman kerran päivässä.. Onneks nykytekniikka on mahdollistanut sen, että sain tänne oman tietokoneen ja mokkulan kautta netin, joten aika on kulunut himpun verran paremmin :)

Poikien hoito on järjestynyt niin, että Miikkis on ajanut aamulla Joensuuhun suorittamaan opintojaan ja illalla takaisin Kuopioon. Rankkaa, mutta ei vaihtoehtoja. Pojat ovat olleet kotona ihmeissään minun puuttumisestani, ja Elmo on reagoinut jokaiseen ääneen mikä oven takaa kuuluu. Pojat ovat olleet myös hellyydenkipeitä ja Allu kaiken lisäksi myös riiviö. Illat kuulemma Allu riekkuu ja kiusaa Elmoa ja Elmo haluaisi vaan olla Miikkiksen sylissä ja saada paijausta :)

Jospa tämä minun sairaalassaolo ei enää kovin pitkäksi veny ja kotiinpääsy olisi jo ensi viikon alussa. En malta odottaa, että pääsen taas kotiin ja rapsuttelemaan pikku poikiani :)