Jälleen vauhdikas viikko takana. Pojilla on ollut oikein kavereiden täyttämä viikko, sillä tiistaina poikien lenkkikavereina oli Vilma ja Kerttu, keskiviikkona kylässä kävi Elkkurelkku eli Elvis ja tänään näimme pitkästä aikaa Romeo. Romeo olikin muuttunut ihan erinäköiseksi, sillä trimmaaja oli iskenyt kätensä turkkiin =)

Mamman ratsastusharrastus eteni maanantaina kovasti, sillä mamma uskaltautui laukkaamaan!Pientä hakemistahan se vielä on, kun kädet meinaa heilua ylös ja alas alhaalla pysymisen sijaan. Mutta voi sitä tunnetta! Siellä sitä vaan sai istua ja olla kuin keinuhevosen selässä, kun Vinter-heppa laukkas =) Ja mamman jumissa ollut selkäkin laukesi kesken tunnin, pauke vaan kävi selässä ja rinnassa. Allua hevosen haju mamman vaatteissa jaksaa aina ihmetyttää yhtä paljon!

Linkeissä löytyy uututena mamman Henna-kaverin koiranpennun Nukan blogi. Kannattaa käydä vilkasemassa, syötävän suloinen pentu! Kunhan Nuka kotiutuu, pojat pääsevät tekemään tuttavuutta pienen kanssa..

Huomenna tämä lauma suuntaa Pattijoelle ja lauantaina onkin Oulun koiranäyttely. Toivottavasti tuomari pitää molemmista jannuista ja pojat saavat kotiin tuomisiksi hyvät arvostelut. Eli peukut ja varpaat pystyyn lauantaina poikien puolesta!