Tänään sitten pojat ottivat ensimmäisen kerran tosissaan yhteen. Annoin molemmille pienen palan maksaa, ja Allu Ahnepoika söi omansa nopeammin kujin Elmo. No Allu Uhmakas päätti kokeilla onneaan Elmon kanssa, vaikka Elmokin oli jo omansa syönyt paria murusta lukuunottamatta. Elmo suuttui tosissaan Allun murunvarastusyrityksestä ja antoi pienelle kyytiä. Allu vastasi aika kovasti takaisin, ja räsähdys kesti muutaman hetken ja loppui sitten kuin seinään. Osumia ei tullut, ääni vaan oli kamala ja siitä kuuli, että molemmat ovat tosissaan. Ajattelin, että antaa nyt poikien selvitellä välinsä, koska se on edessä kuitenkin.  Elmoon luotan sen verran ettei se käy tälläisessä tilanteessa kiinni, näyttää vaan kaapin paikan muutoin. Allu tuli riidan päätteeksi mamman jalkoihin ja Elmo jäi etsimään maksanmurusia olohuoneesta. Hetken kuluttua oli taas leikit menossa ihan kun ei mitään. Nytki Elmo nuolee Allua puhtaaksi lenkin jäljiltä =)

Elmon velli Elvis oli pitkästä aikaa meillä alkuviikosta hoidossa. Elvis pääsi mukaan myös Parsonlenkille, ja samanlainen kävynjahtaaja Elkku on edelleen kuin nämä muutkin. Allun kanssa piti alkuun vähän jäykistellä, mutta loppuajasta leikitkin jo sujuivat. Tiistaina Allu pääsi tutustumaan Elviksen ihmissisko Erikaan (ikää 8 kk), ja antoi Erikan mm. viedä luut suusta ja vetää hännästä. Hyvä homma, että tottuu Allukin lapsiin heti pienestä pitäen, eihän sitä koskaan tiedä jos niitä vaikka tänne poikien kotiinkin tulee joskus... Elmo, Elvis ja Allu vaan niin kovasti haluaisivat pusutella Erikaa, että välillä pitää ihan toppuutella =)

Poikien mamma on ollut tiistaista asti sairaslomalla ja on näillä näkymin ainakin kaksi viikkoa poissa työstä, joten pojat ovat onnellisia, kun mamma ei jätä heitä joka päivä yksin moneksi tunniksi =)  Olemmekin nauttineet yhteisistä, pitkistä päikkäreistä ja kiireettömästä olosta!